Dar călătoria nu se oprește aici, căci în subteran , casa aceasta mare mai are și alte cotloane și camere ascunse care nu au scăpat săpăturilor noastre. Demisolul adăpostește pe lângă birourile Noblesse Group și un alt spațiu inedit, pe care l-am numit Biblioteka Hub.

Biblioteka-Hub este un spațiu dedicat cursurilor, conferințelor, workshop-urilor și trainingurilor. Reprezintă un concept urban, în stil industrial realizat de Studio Insign, în care se păstrează cărămida originală a clădirii de la 1881, fiind adusă la cele mai înalte standarde prin lucrările de consolidare, restaurare, dotările tehnice de încălzire în pardoseală, aport de aer proaspăt și aer condiționat. Un detaliu care conferă un plus de originalitate spațiului este reprezentat de plafonul de sticlă de deasupra încăperii, susținut de o structura metalică foarte rezistentă.

Biblioteka – Hub este compusă din două încăperi, o camera principală È™i o cameră secundară ce serveÈ™te drept spaÈ›iu de bar, pentru partea de catering. Suportul logistic oferit este de cea mai înalta calitate, sala fiind prevăzută cu videoproiector, laptop, ventiloconvectoare cu termostat de aer rece È™i cald, internet WI-FI È™i sistem de sonorizare performant. Aceasta dispune de 2 intrări, una din interior È™i una din exterior, cea de-a doua ducând direct către terasă Palatului Noblesse – Lifestyle Palace, un spaÈ›iu generos È™i relaxant, o oază de verdeață È™i intimitate în atmosfera istorică a BucureÈ™tiului. ÃŽn ceea ce priveÈ™te capacitatea, spaÈ›iul este adaptabil în funcÈ›ie de tipul evenimentului.

Astfel, la masă se pot așeza circa 30 de persoane, în formulă de evenimente tip cocktail pot fi aproximativ 80-100 de persoane, iar tip conferință 40-45 de persoane.

Toate produsele folosite la designul Biblioteka – Hub precum mobilierul, corpurile de iluminat, pardoselile, accesoriile, plăcile de gresie, provin de la unii dintre cei mai mari È™i renumiÈ›i producători de obiecte de design interior, care se regăsesc în portofoliul Noblesse Interiors.

Te invităm la palat să descoperi această superbă și versatilă amenajare!