SERVICII

evenimente corporate

Evenimente corporate

Alege o locatie inedita, ideala pentru petreceri, lansari de produse, conferinte, workshop-uri sau cursuri. Palatul Noblesse – Lifestyle Palace se dovedeste a fi alegerea perfecta, fiind un spatiu dedicat elegantei clasice, impunator si fascinant prin fiecare detaliu architectural care se gaseste in salile sale, dar unde tehnologia moderna a fost integrata perfect. Salile sunt prevazute cu retroproiectoare si sisteme de sonorizare de inalta calitate, zone pentru servirea mesei si a coffee-break-urilor.

Citeste mai mult

cina privata

Evenimente private

Va oferim o ambianta eleganta, rafinata si incaperi cu un design interior original ce pot deveni locul perfect pentru evenimentul dumneavoastra privat. Ne respectam partenerii, tocmai de aceea va asiguram de discretia noatra totala.   Puteti opta pentru o gama variata de servicii care vor da clasa evenimentului dumneavoastra: parking, hostess, catering, entertainment, meniuri personalizate si realizate de catre chefi de renume.

Citeste mai mult

sedinte foto comerciale

Sedinte foto comerciale

Traim intr-o lume dominata de vizual, iar modul de prezentare al produselor si serviciilor este o componenta esentiala in pozitionarea brand-ului tau. Pune-te in valoare si alege un cadru elegant, rafinat, ce inspira calitate si stil. Poti opta pentru una sau mai multe dintre cele 18 incaperi amenajate in stiluri diferite, astfel incat sa poti alege varianta ideala pentru conceptul pe care il doresti pentru shooting-ul tau!

Citeste mai mult

sedinte foto private

Sedinte foto private

„Fotografiile sunt ca un bilet de intoarcere catre un moment alminteri pierdut in timp”. Fie ca este vorba de un moment inportant din viata ta, sau pur si simplu doresti o serie de fotografii la care iti vei dori mereu sa revii, Palatul Noblesse – Lifestyle palace iti ofera cadrul ideal pentru amintiri de neuitat. Incaperile rafinate, amenajate in stiluri diferite iti ofera posibilitati nenumarate pentru sedinte foto inedite

Citeste mai mult

EVENIMENTE VIITOARE

EVENIMENTE PROPRII

TESTIMONIALE

 • "De la bun inceput, putem spune ca experienta avuta de Aon Romania la Palatul Noblesse este greu de descris in cuvinte: stil, eleganta, bun gust, experienta si originalitate, buna organizare si profesionalism."  

  Andra Teodorescu, HR Manager Aon Romania

 • “Palatul Noblesse este o locatie de evenimente care te va surprinde placut in orice clipa. Iti vei dori sa te intorci, atat pentru frumusetea lui cat si datorita unui personal oricand pregatit sa ajute.”  

  Monica Popescu, Events & Sponsorships Senior Specialist, Telekom Romania

 • "Noblesse este un loc super! Am gasit sali pentru conferinte, workshop-uri si ateliere, spatii ce pot fi dedicate unor ceremonii de premiere sau concerte de jazz, sali care parca asteapta petrecerile intre colegi, garden party-uri sau vizionari de filme. Versatil, palatul poate arunca asupra unui eveniment note clasice, elegante sau trendy.  O nota speciala trebuie acordata Anei, Event Manager-ul Palatului Noblesse, fara de care evenimentele nu ar avea acelasi farmec. Atenta la detalii, Ana ne-a recomandat de fiecare data solutia potrivita, fie ca a fost vorba de furnizori, buget, sala sau partea tehnica."  

  Alexandru Ticaloiu, PR & Communication Manager, Gameloft

 • Alexandra Badiţã – Director Global Woman Club Bucharest
    Colaborarea cu Palatul Noblesse a adus un plus de valoare comunitãţii Global Woman Club Bucharest. Atunci când luãm micul dejun lunã de lunã într-un palat, doamnele se simt rãsfãţate ÅŸi acest lucru face ca întâlnirile noastre sã fie cu atat mai speciale. Fiecare vizita este un prilej de a ne plimba prin aceastã cladire superbã, care meritã vãzutã ÅŸi revãzuta. Multumim pentru cã ne primiÅ£i cu cãldurã în aceastã casã de poveste!   Alexandra Badiţã - Director Global Woman Club Bucharest